YÖÇEYDER, "Yetimler Üşümesin" Kampanyası Başlattı

Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YÖÇEYDER) Sakarya Şube Başkanı İsmail Eminler, 'Yetimler Üşümesin Kampanyası'nı  başlattıklarını söyledi.

YÖÇEYDER Şube Başkanı İsmail Eminler, kış mevsimini girileceğini belirterek, "Bu nedenle odunu, kömürü ve sobası olmayan yetim çocuklarımız için kampanya başlattık. Bu kampanyaya tüm Sakaryalı hayırsever vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Doğalgaza dönen evler çoğunlukta. Bu evlerde bulunan sobaları derneğimize vermelerini bekliyoruz. Bizlere telefon ederlerse, biz dernek arabasıyla gidip evlerinden sobayı makbuz karşılığında alıp yetim ailelere teslim edeceğiz" dedi.

Eminler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yeniden yapılanma çalışmaları içinde mahalle ve köy bazında muhtaç ailelerin tespitini yaptık. Kaynaklarımızın büyük bir kısmını yetim çocuklarımızın eğitim ve öğrenimlerine aktaracağız. YÖÇEYDER bünyesinde yardımda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Toplumumuzdaki birlik ve beraberlik anlayışının, yardımlaşma duygusunun gelişmesine bir nebze de olsun katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]