YÖÇEYDER ve LÖSDER’den Duygu Yüklü Tiyatro

YÖÇEYDER, LÖSDER ve SAGED; ortaklaşa düzenlediği duygu yüklü muhteşem programıyla, Sakarya’nın 88’inci Kurtuluş Yıldönümü’nü kutladı.

Yetim Öksüz Çocukları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER), Sakarya Lösemi ve Kanser Hastaları Eğitim Sağlık Derneği (LÖSDER) ve Sakarya Gönüllü Eğitimciler Derneği (SAGED); Sakarya’nın Kurtuluşu’nun 88’inci Yıldönümü’nü, Erenler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda ortaklaşa düzenlediği duygu yüklü ve muhteşem bir programla kutladı.

GÖZYAŞI

Şiirlerin okunarak, duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı anlamlı programa; YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler, LÖSDER Başkanı Nihal Akar, SAGED Başkanı Rüstem Budak, SAKVA Genel Müdürü Mehmet Ersöz, VİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara ile aileler katıldı. Bazı davetliler, çocukların sergilediği duygu yüklü programda, gözyaşlarını tutamadı.

KORO

YÖÇEYDER Müzik Korosu’nun, sanatçı Ercan Seyhan eşliğinde sevilen türküleri seslendirdiği programda, YÖÇEYDER Tiyatro Grubu, “Kınalı Kuzum” adlı tiyatro oyununu sergileyerek,  savaş esnasında şehit düşen asker ile ailesi arasındaki geçen diyaloglar anlatıldı.

KANSER

Programda ayrıca, Tiyatrocu Osman Karpuz, tek kişilik Stand-Up oyununu sergilerken, LÖSDER Tiyatro Grubu’da; oynadığı duygu yüklü oyunuyla,  “Kanser hastasının yaşadığı ve karşılaştığı olaylar” anlatıldı. Program sonrası, destek verenlere plaket takdim edilirken, çocuklara da hediyeler dağıtıldı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]