YÖÇEYDER; Takdir Alan Öğrencilerini Ödüllendirdi

Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi; YÖÇEYDER Üyesi aile ve çocuklara, İmren Izgara’da İftar Yemeği verdi. Gecede ayrıca, takdir alan öğrenciler birer altınla ödüllendirildi.

YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler’in ev sahipliğinde gerçekleşen İftar Yemeği’ne, Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sakarya İl Müftüsü Sinan Cihan, SAKVA Genel Müdürü Mehmet Ersöz, SATSO 7 Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Sırrı Unus, Marmara Kırtasiyeciler Birliği Başkanı Cihat Konuk, İYDER Sakarya Şube Başkanı ve İHH Sakarya Sorumlusu Ruhi Ademoğlu, YÖÇEYDER yöneticileri ve Zafer Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Selim Gündüzalp’ta katılarak, aileler ve yetim çocuklar ile birlikte oruçlarını açtı.

60 ÖĞRENCİYE ALTIN

İftar yemeğinin ardından 2008–2009 Eğitim-Öğretim Yılı’nda başarı gösterip takdir alan YÖÇEYDER Üyesi toplam 60 başarılı öğrenciye birer küçük altın hediye edildi. Vali Atak ile Müftü Cihan, öğrencileri tek tek tebrik ederek, başarılarının devamı diledi. YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler; tüm katılan davetlilere teşekkür ederek, tüm öğrencileri kutladı. Eminler konuşmasında; “Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında derneğimizin üyesi 100 çocuğumuz, takdir alarak büyük başarı göstermiştir. Hayırsever Sakaryalıların desteği ile bu öğrencilerimizden 60’ını burada ödüllendirirken, diğer kalan 40 öğrencimizi de mübarek Kadir Gecesi’nde ki İftar yemeğimizde ödüllendireceğiz” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]