Yılmaz Vural, İngiltere Premier Lig takımıyla anlaştı

Bu sabah, Sakaryaspor\'u da çalıştıran tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural\'ın İngiltere Premier Lig takımlarından Cardiff City\'le anlaştığı yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düştü.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan tecrübeli teknik adam, Cardiff City Kulübü\'yle prensipte anlaşıldığını şu an takımın başında bulunan Malky Mackay\'la sözleşmenin feshedilmesini beklediğini söyledi.

Prensipte anlaşıldı

Vural yaptığı açıklamada; \'\' Cardiff City yönetimiyle oturuldu konuşuldu ve prensip anlaşmasına varıldı. Şu an takımın başında bir hoca var ve onun ayrılması gerekiyor. Yardımcılarının görevine son verildi ancak Malky Mackay hala duruyor, biraz süre alacak. Çünkü bu işler Türkiye\'deki gibi olmuyor, adam tazminatını istiyor. Cardiff yönetimi hocayla devam etmek istemiyor. Prensipte anlaştık, bekliyoruz.\'\' şeklinde konuştu.

Bir ilk olacak


Cardiff City\'de çalışmayı çok arzu ettiğini söyleyen Vural, \'\'Biz çok arzu ediyoruz. Çünkü ilk defa bir Türk teknik direktör Premier Lig\'de çalışma imkanı bulacak, inşallah hayata geçer.\'\' diyerek sözlerini tamamladı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]