Yıllar sonra SGC başkanlık koltuğunda

1958-1960 yılları arasında Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini yürüten Dr. Nadir Latif İslam, SGC’nin Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Başkanlık koltuğunda eski günleri yadetti.

84 yaşındaki başkan

Sakarya eski Milletvekillerinden, Avukat Dr. Nadir Latif İslam, bir dönem başkanlık yaptığı Sakarya Gazeteciler Cemiyeti’nin Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Başkanlık koltuğuna oturan 84 yaşındaki Dr. Nadir Latif İslam, birikimlerini anlattı. Sakarya basının geçmişinden anekdotlar anlatan İslam, siyasi anılarını da SGC Yönetim Kurulu üyeleriyle paylaştı.

Kitabını hediye etti

TBMM’de Gensoru isimli 1966 basımı kitabını da SGC’ye hediye eden Dr. Nadir Latif İslam “ Hatırlanmaktan onur duydum. Sakarya Gazeteciler Cemiyeti’nin kurumsal yapısına uygun bir hareketle bizi davet ettiniz. Sizlerin şahsında Sakarya basınında çalışan, emek veren tüm gazetecileri kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Büyük onur duyduk

Cemiyet’e katkıları nedeniyle Dr. Nadir Latif İslam’a bir plaket takdim eden SGC Başkanı Sezai Matur “ SGC’ye başkanlık eden ve hayatta olan iki başkanımızdan birisiniz.  Sizleri ağırlamaktan büyük onur duyduk. Tecrübeleriniz bizim için ışık olacaktır. Sakarya basını siz büyüklerimizin katkıları ve çabalarıyla bugünlere geldi. Bunu unutmayacağız ” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]