Yılgenci, "Şehrimizde çifte bayram yaşamak istiyoruz"

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Akgün Altuğ başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, yoklama ve gündem maddelerinin oylanmasının ardından 1112 nolu Meclis oturumuna ait tutanak görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Nisan ayı Kat\'i Mizan ve ekleri ile Bütçe İzleme Raporu, Hesap İnceleme Komisyonu Başkanı Melih Kaykayoğlu tarafından okunmasının ardından oylanarak meclis tarafından tasdik edildi.

Meclis toplantısında yönetim kurulunun aylık faaliyetleri ile ilgili değerlendirmede bulunmak üzere kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Sakaryaspor ve Büyükşehir Basketbol takımlarının başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çarşamba İzmir’de Sakaryasporumuz\'un final maçı olduğu için meclis toplantımızı bugün yapıyoruz. Final maçlarını da kazanarak üst lige çıkmak ve şehrimizde çifte bayram yaşamak istiyoruz. Şehir olarak biz inandık, sporcularımız da inanıyor ve bayramı bekliyoruz” diye konuştu.

Başkanvekili Yılgenci Ferizli OSB fabrikalarının temelini attıklarını belirterek konuşmasının devamında şunları dile getirdi: “Bu sabah Ferizli Organize Sanayi Bölgemizde Sakarya’mıza ve ülkemize değer katacak fabrikaların toplu temel atma törenini gerçekleştirdik. Sakarya’da iş dünyası olarak vites yükselttik ve önemli başarılara imza atıyoruz. Sanayide kümelenme dönemini kısa sürede tamamlıyoruz. Ferizli OSB, Sakarya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun.”
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]