Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Grup Müsabakaları

Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Grup Müsabakaları, devam ediyor.

Türkiye Güreş Federasyonunca Atatürk Spor Salonu\'nda düzenlenen müsabakaların ikinci gününde sporcular, serbest stilde hünerlerini sergiledi.

Başhakem Yusuf Atılgan, yaptığı açıklamada, müsabakalara 25 ilden grekoromen stilde 175, serbest stilde 303 sporcunun katıldığını söyledi.

Atılgan, kaliteli karşılaşmalar gerçekleştirildiğini, özellikle serbest stilde Türkiye\'nin en iyi takımlarının mücadele ettiğini belirterek, bu tür organizasyonların güreş sporunun altyapısına büyük katkı sağladığını anlattı.

Müsabakaların hatasız yapılması için gerekli tüm teknik donanımların kullanıldığını dile getiren Atılgan, "Bu karşıla ilk 8\'e giren güreşçiler, 15 gün sonra Bursa\'da yapılacak Türkiye Şampiyonası\'na katılacak. Türkiye Şampiyonası\'nda ilk 3\'e giren ve milli takım antrenörleri tarafından gelecek vaat eden sporcular, milli takıma davet edilecek. Milli takıma giren sporcular haziranda Yıldızlar Avrupa Şampiyonası\'na, ağustosta da Yıldızlar Dünya Şampiyonası\'na katılacak" şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]