Yıldızlar Futbol’da Grup Müsabakaları Yapılıyor

İlköğretim Okulları arası Türkiye Yıldızlar Futbol Birinciliğinde illerinde şampiyon olan okullar grup müsabakalarında mücadele veriyor.

Sakarya ili Şampiyonu Sabihahanım İlköğretim Okulu grup müsabakaları için Kocaeli’de mücadele verirken, grup müsabakalarının oynandığı 20 il arasında Sakarya’da bulunuyor.

Yıldızlar Futbol’da grup maçları için ilimize gelen Düzce, Yalova, Kocaeli ve Kütahya şampiyonları Erenler Stadı’nda mücadele ediyor. İlk gün karşılaşmalarında Yalova ekibi Kütahya ekibini 8-1 mağlup ederken, Kocaeli ekibi Düzce ekibini 2-0 yendi.

16-18 Mart tarihleri arasında üç gün sürecek müsabakalar sonunda gruplarında birinci olan okullar 9-11 Nisan’da yapılacak yarı final gruplarına katılacaklar.

Erenler Stadı’nda oynanan Yıldızlar Futbol Grup müsabakalarının ilk gün karşılaşmalarını izleyen Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Ünal ile Milli Eğitim Spor Koordinatörü Sadullah Kirazaldı müsabakaların centilmenlik kuralları çerçevesinde oynandığını belirterek, misafir okulların ise ilimizde en iyi şekilde ağırlandığını ifade ettiler.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]