Yıldırım: "Siyasi krizi Saadet çözer"

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım, 7 Haziran seçimlerinde siyasi partilerin seçmenin verdiği mesajın gereğini yapmadığını ifade ederek, “Ülkemizin içine düştüğü siyasi krizi aşmasının yolu, geçmişte olduğu gibi bugün de Saadet Partisi’nin TBMM’ne girmesi ile mümkün olabilir. 1 Kasım’da da aynı sonucu görmek istemiyorsanız, Saadet Partisi’ni Meclis’e taşımamız gerekmektedir. Bunun için Sakarya’dan 70 bin oy istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretler

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayları Eyüp Yıldırım, Faruk Parlak, Adnan Güçlü ve İbrahim Birol Ergün, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile MÜSİAD Sakarya Şubesi’ni ziyaret ettiler.

İlk olarak MÜSİAD Sakarya Şubesini ziyaret eden ve Başkan Ahmet Genç ve MÜSİAD yöneticileri ile görüşen Saadet Partisi milletvekili adayları, Sakarya ve ülke gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundular. Saadet Partisi Sakarya Milletvekili Adaylarının bir sonraki durağı ise Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Burada da Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile görüşen Saadet Partililer, Sakarya’dan 70 bin oy alarak, Sakarya’yı Saadet Partisi’nden TBMM’nde temsil etmeye kararlı olduklarını ifade ettiler.

Siyasi krizi biz çözeriz

Ziyaretleri değerlendiren Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım, 7 Haziran’da seçmenin verdiği mesaja Meclis’te grubu bulunan tüm partilerin kulaklarını tıkadığını belirterek, “1 Kasım’da da aynı sonucu görmek istemiyorsanız, Saadet Partisi’nin TBMM’ne mutlaka girmesi gerekmektedir. Ülkemizin bugünkü gibi geçmişte de düştüğü siyasi krizden çıkmasının tek yolu Saadet Partisi’nin de Meclise girmesidir. Anayasa’ya göre Meclis’e girebilmemiz için yüzde 10 barajı gerekmemektedir. Sakarya’dan 70 bin oy aldığımız zaman gerekli hukuksal mücadelemizi yaparak, TBMM’ne Sakarya’yı temsil edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]