Yılbaşı gecesi hareketli anlar yaşandı

2013 yılının son saatleri 2014\'ün ilk saatleri her yılbaşı olduğu gibi trajikomik olaylara sahne oldu.

Sakarya\'da alkol aldıkları için taksi tutarak yollarına devam eden bir çift, yapılan denetimde taksi sürücüsünün alkollü çıkması sonucu yarı yolda kaldı.

2013 yılının son saatlerinde Sakarya hareketli saatler yaşadı. Adapazarı İlçesi Uzun Çarşı mevkiinde 10 kişilik bir grup, yolda yürüyen iki kişiye saldırdı. Arbede sonucunda 1 kişi gözaltına alınırken ölen ya da yaralanan olmadı. Şahısların alkollü olduğu belirtildi. Trafik facialarını önlemek için birçok noktada ehliyet ve alkol kontrolü yapan trafik ekipleri, alkol alıp direksiyon başına geçen ir çok sürücünün ehliyetine el koyup cezai işlem başlattı.

"Babam silahla vurur"

Alkol muayenesinde, sürücüsünün alkollü çıktığı araçtan inen bir bayan ise polislere “Babam emekli polis, eğer eve geç kalırsam beni silahla vurur” diyerek eve gitmek istedi. Alkollü olduğu tespit edilen bayan akrabaları tarafından alındı. Alkol aldığı için taksi tutmayı tercih eden bir çift ise, taksi sürücüsünün alkol kontrolünde alkollü çıkması sonucu yarı yolda kaldı. “Bu nasıl şans” diye isyan eden çift, bir sonraki taksi durağına basın mensuplarının aracıyla ulaştı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]