Yerel Kültür Derneği'nde kongre günü

Sakarya Yerel kültür Derneği’nde yeni yönetimin belirleneceği genel kurul 3 Mayıs Pazar Günü, Saat 13.30’da Ağa Cami Karşısı, Bankalar Caddesindeki dernek binasında yapılacak.

2002 yılında kurulduğu ilk günden beri Sakarya’nın kültürel değerleri başta olmak üzere, sosyal ve ekonomik tüm yaşam alanlarında ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Sakarya Yerel Kültür Derneği, güçlü bir yönetim kadrosu belirlemek üzere genel kurulunu gerçekleştirecek.

Şehrin ekonomisinde başarılı çalışmalarıyla tanınan çok sayıda ismin yer aldığı 54 Kurucu Üyesi ve Onur Kurulu üyeleriyle Sakarya’yı kucaklayan, birlik ve beraberlik içinde şehrimizin daha iyi noktalara yükseltilmesi için çaba gösteren isimlerin bulunduğu SYKD’nin 3 Mayıs Pazar Günü yapılacak kongresine tüm delegeler ve üyeler davet edildi.

Güçlü bir yönetim sloganıyla kongresini gerçekleştirecek Yerel Kültür Derneğinin birlik ve beraberlik içinde yapılacak kongresinde, derneğin geçmiş yönetimlerinde de aktif olarak görev yapan işadamlarından Necmettin Kırık başkan adayı olarak hazırladığı yönetim kurulu listesiyle göreve talip olacak.

Sakarya’nın yerleşik kültürünün yaşatılması, tanıtılması ve gelecek kuşaklara aktarılması görevini en iyi şekilde yerine getirmenin mücadelesini veren Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin Pazar günü yapılacak genel kurulunda tüm misafirlere şehrimizin markalarından Dartılı Keşkek ikramında bulunulacak.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]