Yerel Kültür Derneği’nde Yönetime Gençler Seçildi

Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin 4. Olağan Genel Kurulu dernek binasında yapıldı. Derneğin yeni başkanlığına Cüneyt Demir seçildi.

Sakarya’da en fazla üyeye sahip olan Yerel Kültür Derneği’nin 4. Olağan Genel Kurulu’na dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 300 üyenin hazır bulunduğu kongrenin divan kurulunda Semih Tuna, Yusuf Kaygısız, İhsan Erkul ve Nurullah Horozoğlu görev yaptı.

Engin Pekşen Anıldı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, Pamukova Belediyesi eski başkanı Feridun Turan, il genel meclis üyeleri, sendika başkanları ve muhtarların da katıldığı kongrede, bir süre önce vefat eden SYKD Kurucu Başkanı Engin Pekşen rahmetle anıldı.

50 Kişilik Yönetim

Derneğin kuruluş yıllarındaki gibi heyecanlı ve kalabalık bir katılımla gerçekleşen kongrede, yeni yönetim kurulu 50 kişiden oluştu. Daha önce derneğin gençlik kolları başkanlığını da yürüten 28 yaşındaki Cüneyt Demir’in başkanlığında kurulan yeni yönetimde ilimizin başarılı işadamlarının yoğunluğu dikkat çekiyor.

Başkan Cüneyt Demir

Engin Pekşen ve Canip Kaya’nın ardından SYKD’nin üçüncü başkanı olan Cüneyt Demir kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında, Sakarya Yerel Kültür Derneği’ni sürekli genişleyen büyük bir aile haline getireceklerini belirterek, üç yıl sonra yapacaklarını kongreyi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirmeyi istedikleri söyledi.

Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]