Yerel gazete manşetleri

6 Mayıs Pazartesi gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Adapostası: Dönüşüm Şart

Ak Parti Sakarya milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya\'nın Kentsel Dönüşüm konusunda uzun yıllardır çalışmaları olduğunu ifade ederek, " Şu anda bir fırsat var. Bunu iyi değerlendirelim. Yangın çıksa araba girmeyecek sokaklar var. Dönüşüm şart" dedi.

Bizim Sakarya: SATSO Meclisi\'nin yüzde 62.3\'ü Değişti

Önceki gün yapılan seçimlerle Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası(SATSO) Meclisi\'nde üye değişim oranı yüzde 62.3 ile son 20 yılda yapılan seçimlerin zirvesine çıktı. SATSO ayrıca, tarihinin yaş ortalaması en genç meclis üyelerine sahip oldu.

Sakarya Halk: "Bulandırmaya Çalışıyorlar"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, partisinin danışma toplantısında muhalefetin \'çözüm süreci\'ne yönelik tavrına sert eleştirilerde bulundu. Toçoğlu, "Söyleyecek sözü olmayanlar ve bu kargaşa ortamından beslenenler bir takım çığırtkanlıklarla vatandaşlarımızın düşüncelerini bulandırmaya çalışıyorlar" dedi.

Sakarya Yenihaber: SATSO Seçimleri AKP\'yi Çatlattı

Cumartesi günü Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası\'nda farklı ittifakların farklı siyasi hesaplarla çarpıştığı bir seçim yaşandı. Seçim AKP içinde derin bir çatlağın oluşmasına neden oldu.

Sakarya Yenigün: "Hayırlı Olsun"

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, cumartesi günü yapılan seçimlerle birlikte meclis üyelerinin büyük bölümünün yenilendiğini belirtirken, "Oda tarihinin en genç meclisi oluştu. Hepimöiz için hayırlısı olsun" dedi.

Yeni Sakarya: Babalar ve Oğulları Kazalar Ayırdı

Akyazı\'da meydana gelen kazada baba hayatını kaybederken oğlu ise yaralandı. Hendek\'teki diğer kazada ise baba yaralanırken 10 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]