Yerel gazete manşetleri

30 Nisan Salı gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Yenigün: İlk ve Son Buldu

SATSO\'nun bir önceki iddialı seçimlerinde sandıktan çıkarak meclise giren 3 bayan üye, bu kez aday olmayacaklarını açıkladılar. 3 bayan üyenin görevi bıraktığı yerde, bir bayan üye ise kolları sıvayıp aday oldu.

Yeni Sakarya: Suça Karşı Etkin Mücadele lazım


İlimizde suç oranlarının az da olsa arttığını ve mahkeme başına yıllık dava sayısının 400\'e dayandığını söyleyen avukat Serdağ Yılmaz, suça karşı etkin bir mücadele gerektiğini söyledi

Sakarya Yenihaber: Başbakan\'a Hayır Demem

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, icraatlarını anlattı. Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kapıyı açık bırakan İnci, Başbakan\'ı adres gösterdi.

Adapostası: İnci 4 Yılını Anlattı


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yaptığı yatırımları gazetecilere anlattı. İnci; değerlendirme toplantısını ilçesi yerine Serdivan\'da yapmasını ise "Ali İnci\'yi kimse Hendek\'e hapsedemez" diye açıkladı.

Sakarya Halk: Teşkilatlara Fırça


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kızılcahamam\'da İl ve İlçe Başkanları Toplantısı\'nda başkanlık sistemi ve yerel seçimlerle ilgili teşkilatlara fırça attı.

Bizim Sakarya: İnci\'nin Hedefi Büyük


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 4. yılını değerlendirdi. İnci, " Hedefimde bir dönem daha Hendek Belediye Başkanlığı var. Sonrasında da yukarılarda siyaset yapmak istiyorum" dedi
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]