Yerel Gazete Manşetleri

27 Nisan Cumartesi gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Yeni Sakarya: Halk Santrale Karşı Değilmiş

İl Genel Meclisi Nuri Haşmenoğlu, halkın doğalgaz çevrim santraline değil santralin yerine karşı olduğunu ve uygun bir yere kurulabileceğini söyledi.

Adapostası: Pistte Çalışmalar Başlıyor

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Kaynarca\'ya giderek alternatif olarak önerilen Otomotiv Test Pisti sahasını inceledi.Vali Büyük pist alanını beğendiğini ve 650 dönümün artırılması gerektiğini söyledi.

Sakarya Yenihaber: Parmağımızı Sallıyoruz


AKP 14. İlçe Danışma Meclisi AKM\'de yapıldı. Gerçekleşen toplantıda çözüm süreciyle ilgili iktidara gelen tepkiler sert ifadelerle değerlendirildi.

Sakarya Yenigün: "Yer Uygun Değil"

İl Genel Meclisi Enerji Komisyonu Başkanı Nuri Haşmenoğlu, Söğütlü\'de yapılması planlanan \'Sakarya Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali\'nin yerinde yaptığı açıklamada, "Burası santral için uygun bir yer değil" dedi.

Sakarya Halk: Yeni Rota Kaynarca

Otomotiv Test Pisti yapılması için daha önce Pamukova bölgesini işaret eden SATSO öncülüğündeki heyetin yeni rotası Kaynarca bölgesi oldu. Vali Mustafa Büyük Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel tarafından teklif edilen Otomotiv Test Pisti alanı sahasında incelemelerde bulundu.

Bizim Sakarya: Hizmet Bizim İşimiz

AKP Adapazarı İlçe Danışma Meclisi AKM\'de yapıldı. Burada konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, yapılan hizmetlere vurgu yaparak, \'Hizmet Bizim İşimiz. Bu konuda kimse bizim elimize su dökemez\' dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]