Yerel Gazete Manşetleri

26 Nisan Cuma gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Halk: "Kimse Sakarya\'nın Huzurunu Bozamaz"

Çözüm süreci konusunda gazetemize özel açıklamalarda bulunan Meclis İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün "Kimsenin Sakaryanın huzurunu bozmaya hakkı yok. Artık şiddet devri ve karanlık dönemler geride kalmıştır" dedi.

Yeni Sakarya: Teşkilatımın Başındayım

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi\'ne adaylık düşüncesinin olmadığını belirterek, "ben yerel seçimlere teşkilatımın başında gireceğim. İl Başkanı çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Sakarya Yenihaber: Oran Boşuna Yatmış !

2010 yılında tutuklanan ve yaklaşık 14 ay cezaevinde kalan Alifuatpaşa Belediyesi eski Başkanı Kenan Oran için Cumhuriyet Savcısı beraat istedi.

Bizim Sakarya: TÜVASAŞ ve Şeker TBMM Kürsüsünde!

Mecliste grubu adına konuşan MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, TÜVASAŞ ve Şeker Fabrikası\'nı bir kez daha masaya yatırdı. EUROTEM\'in, TÜVASAŞ\'ı nasıl bitirdiğini belirten Kutluata, Şeker Fabrikası\'nın da dününü ve bugününü ortaya koydu

Sakarya Yenigün:Sürpriz Ataklar!

Meslek komitesi seçimleri öncesi son bomba müteahhitler grubunda patladı.Yeni bir grup, sürpriz liste hazırlığına başladı.

Adapostası: Yeni Hedef Kaynarca

Türkiye\'nin ilk Avrupa\'nın ise 3. Otomotiv Test Pisti\'ni Sakarya\'ya kazandırmak için çalışmalar sürüyor.100 Milyon Euro\'luk dev yatırım için şimdi ki hedef ise Kaynarca.




10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]