Yerel gazete manşetleri

4 Mart Pazartesi günü bazı yerel gazetelerde şu başlıklar kullanılmıştır.

Sakarya Halk: "Mahkemelik Oluyorlar"

Genel Başkanlık yarışında Koray Aydın\'ı destekledikleri için MHP Genel Merkezi tarafından teşkilatları kapatılarak görevden alınan, aralarında Mehmet Erdoğan\'ın da bulunduğu 7 il başkanı hukuk mücadelesi başlatıyor.

Bizim Sakarya: "MHP İki Parça"

Geçtiğimiz günlerde görevden alınan ve aralarında Mehmet Erdoğan\'ın da bulunduğu il başkanları da dün Kütahya\'da bir araya geldi. Bu arada, Bahçeli\'ye karşı MHP\'liler yeni atanan Levent Bülbül ve yönetimini sadece karşıdan izliyor.  

Yeni Sakarya: "MHP\'de Sıra İlçelerde"

MHP\'de kapanan il teşkilatının ardından ilçe başkanlarının da görevden alınacağı iddia edildi. Hedefteki ilk ilçelerin Pamukova, Sapanca ve Ferizli olduğu belirtilirken, Erdoğan\'a destek veren ilçe başkanlarının tamamının görevden alınmasının hedeflenildiği öğrenildi.

Yenigün: "SGK Göz Açtırmıyor"

SGK tarafından başlatılan kayıt dışı ile mücadele kapsamında iş yerlerine yapılan denetimler tüm hızıyla sürerken, 2012 yılında 663 kişinin kayıt dışı çalıştığı tespit edildi.

Yenihaber: "En Başarılı Kim?"

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken internet sitemizden en başarılı belediye başkanının kim olduğunu sorguluyoruz. Siz de www.sakaryayenihaber.com sitesine girin ve oyunuzu kullanın.

Adapostası: "Seçimde Değişim Olacak"

Uncuoğlu değişimin doğallığına dikkat çekti. Milletvekillerinin ardından AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu da yerel seçimler öncesinde değişim sinyali verdi, "Önümüzdeki yerel seçimlerde değişimler olacaktır ve olması da gayet doğaldır."

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]