Yerel basında bugün

12 Temmuz Cuma günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Halk: "Raylar Döşeniyor"

TCDD tarafından, Ankara-İstanbul seferini yapacak hızlı trenin Arifiye\'den geçmesinin kararlaştırılmasının ardından raylar döşenmeye başladı. Gar binası ise yenileniyor.

Adapostası:"Siyaset Seçime Hazırlanıyor"

Gönlünde belediye başkanlığı olan isimler adaylıklarını açıklamaya başladı. Ramazan ayında hareketlenmenin başlaması siyasi kulislerde, "Bayram sonrası siyaset kaynayacak" yorumlarına neden oluyor.

Bizim Sakarya:"Asgari Ücret İsyanı"

Sakaryalılar asgari ücrete adeta isyan eder gibi bir kararlılıkla Yazaki\'nin işçi talebine cevap vermiyor. Bu tavrın Yazaki\'den sonra diğer kurumlara da sirayet etmesi bekleniyor.

Sakarya Yenihaber: "Başbakan\'a Takıldı"

2011\'de gerçekleştirilen Karasu Limanı ihalesini kazanan İÇTAŞ Firması, Ankara\'dan onay çıkmadığı için yatırımlarına başlayamadı. İhaleyi Başbakan\'ın onaylamadığı belirtiliyor.

Sakarya Yenigün: "Garibanın Çilesi!"


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü\'nün Korucuk\'ta yaptırdığı 384 konut için, hak sahiplerine verilmesi amacıyla kura çekilmeyince adeta çürümeye terk edildi.

Yeni Sakarya:" Ramazan\'da Tempo Arttı"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ramazan ayında hizmet temposunun arttığını belirterek çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]