Yerel basında bugün

10 Temmuz Çarşamba günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Halk: "Çuvalın İçinden Vahşet Çıktı!"

Hendek Uludere Çayı kenarında kaybolan ve 3 gün boyunca her yerde aranan 7 yaşındaki Ömer D.\'nin cansız bedeni, kimliği tespit edilen ancak henüz yakalanamayan şahsın yol ortasına attığı çuvalın içerisinden çıktı.

Bizim Sakarya : "Hendek\'te Vahşet!"

Hendek\'te 3 gün önce kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 7 yaşındaki Ömer D.\'yi kim veya kimlerin katlettiği araştırılıyor.

Adapostası: "Üvey Evlat Sakarya"

AK Parti iktidarındaki 11 yılda, Sakarya\'ya yapılan kamu yatırımı büyüklük olarak kendisiyle kıyaslanmayacak şehirlerin çok gerisinde kaldı. Yatırım oranında Artvin, Aksaray, Bingöl gibi nüfus yoğunluğu az olan şehirlerin arkasında kaldık.

Sakarya Yenihaber: "Cani Sapık"

Hendek\'te üç gün önce kaybolan 7 yaşındaki Ömer D. sahur vakti çöp poşeti içinde bulundu. Poşeti hırsız sanılan bir kişinin, vatandaşların müdahalesi üzerine bırakıp kaçtığı bildirildi.

Sakarya Yenigün : "Pamuk Eller Cebe"

CHP\'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı\'na aday adayı olacaklar, 9 bin lira başvuru bedeli yatıracaklar. CHP\'de ilçe belediye başkanlıklarına aday adayı olacaklar, nüfusa göre 5 bin ila 9 bin lira arasında ödeme yapacaklar.

Yeni Sakarya: "Vicdansızlık!"

Hendek\'te 3 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Ömer D.\'nin cesedi çuval içinde bulundu. Ömer\'in katilini arama çalışmaları geniş çaplı olarak devam ediyor.



10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]