Yerel basında bugün

8 Temmuz Pazartesi günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Halk: "Temeli Atılıyor"


Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı işbirliği ile eski Terminal arazisinde hayata geçirilecek Sosyal Gelişim Merkezi\'nin temel atma töreni bu akşam 19.00\'da gerçekleştirilecek.

Bizim Sakarya: "Seyyar Satıcılar Hizaya Sokulsun"


Yarın başlayacak Ramazan öncesi AESO Başkanı Turhan Salihoğlu esnafın seyyarlar konusundaki şikayetine kulak verilmesini istedi.

Adapostası: "S Plaka\'da Karar Günü"


Adapostası Gazetesi\'nin aylar önce duyurduğu S Plaka uygulamasında son karar bugün Büyükşehir Belediye Meclisi\'nde verilecek. 2 bin öğrenci servisinin S Plaka almak için ödeyeceği bedelin meclis tarafından onaylanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Sakarya Yenihaber: "Susuz Kent"

Yenikent\'te Cuma akşamı yaşanan su arızası, ancak Cumartesi akşamüzeri giderildi. SASKİ Arıza\'yı arayanlar yine SEDAŞ suçlamasıyla karşılaştı.

Sakarya Yenigün: "Ulaşımda Karar Günü"

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, bugün önemli maddeleriyle toplanıyor. Meclis gündeminde bugün minibüs, servis ve ticari taksi taşımacılığı yapan esnaflar için yeni düzenlemeler geliyor.

Yeni Sakarya: "AKP İl Binası\'nı Yakacaklardı"

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Gezi Parkı olayları esnasında bir grubun il binasını yakmak istediğini, CHP\'lilerin de bu gruba destek verdiğini ileri sürdü.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]