Yerel basında bugün

5 Temmuz Cuma gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Bizim Sakarya: \'AKP\'de kim aday olacak belli değil\'

Ayhan Sefer Üstün, Genel Merkez\'in seçime ilişkin takvimi henüz açıklamadığını söyledi, "Takvim belli olunca aday adayları da ortaya çıkacaktır" dedi.

Sakarya Halk: Açıkta gıda satışına ceza

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yaklaşan Ramazan ayı öncesi denetimlerini hızlandırdı. Ekipler, gıda işletmelerinde hijyen ve ruhsat denetimi yapıyor. Zabıta Daire Başkanı Yusuf Türkhan, denetimlerin Ramazan ayında da sürdürüleceğini söyledi.

Adapostası: Basket sahasına havuz, yol ortasına zıp zıp

Filmleri aratmayacak olay, Ferizli\'de yaşandı. İlçe Belediyesi Büyükşehir\'in yaptırdığı basket sahasına havuz yaptırarak para ile kullanıma açtı. Aynı parkın yanındaki yolun ortasına ise çocuk zıpzıpı konulunca ortaya \'Bu ancak Türkiye\'de olur\'luk \' bir manzara çıktı.

Sakarya Yenihaber: SASKİ uyuyor

Serdivan 32 evler Mahallesi Çağlar Sokak\'taki evlerin kanalizasyonu evlerin önündeki açık kanaldan Çark Deresi\'ne akıyor. Sokak sakinlerinin isyanını hiçbir yönetici duymuyor.

Sakarya Yenigün: Atalay başkan oluyor!

Türk- İş kulislerine göre, yönetim kurulu ile yıldızı bir türlü barışmayan Tes- İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu\'nun yerine, başkanlığa Sakaryalı Ergün Atalay geliyor.

Yeni Sakarya: Efsane Dönüyor

Hızlı tren hattı çalışmaları nedeniyle ara verilen Adapazarı- Haydarpaşa tren seferlerinin Kocaeli milletvekillerinin uzun uğraşları sonucu eskisi gibi hizmet vereceği öğrenildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]