Yerel basında bugün

4 Temmuz Perşembe gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Halk: Dershaneler Kapatılıyor!

Bakan Avcı\'nın SBS\'nin kaldırıldığını açıklamasının ardından görüşlerini aldığımız Dershaneler Birliği Temsilcisi Müftüoğlu, "Eğitimimiz ve ülkemiz için yararlı olan herşeyin yanındayız. Bizim de mağdur olmamamız gerekir" dedi.

Bizim Sakarya: Sakarya AKP\'nin Üvey Evladı mı?

Bir adaletsizlik yaşanıyor; Kocaeli\'ye hazineden 45 milyon TL verilirken daha büyük olan ilimize sadece 4.5 milyon TL ayrıldı.

Adapostası: Hilti Ağır Cezada

Sakarya\'da Hilti Operasyonu olarak bilinen beton numune analizlerinde usulsüzlük soruşturmasının 2. dalgasında savcı, tutuklama talep ettiği 12 şüphelinin nöbetçi mahkemece sebest bırakılmasına bir üst mahkeme olan Ağır Ceza\'ya itiraz etti.

Sakarya Yenihaber: Konuşa Konuşa Kalp Ameliyatı

Hasta ayıkken hastasıyla konuşarak kalp ameliyatı yapan ve tıp tarihine geçen Doç.Dr. Kaan Kırali çok yakında SEAH\'ta kalp ameliyatlarına başlıyor.

Sakarya Yenigün: Açıkta Satışa Son!

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İl Halk Sağlığı iel Zabıta Müdürlüklerinin, Sakarya Lokantacılar Odası ve SESOB işbirliği ile açıkta satışın sona ermesi için başlattıkları çalışmalar kapsamında, dönerciler Ramazan Ayı\'nda tezgahlarını içeriye alacaklar.

Yeni Sakarya: MHP Açıklıyor

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Genel Başkan Devlet Bahçeli\'nin önümüzdeki günlerde ilimize geleceğini ve kesinleşen 4-5 belediye başkan adayını ilan edeceklerini söyledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]