Yerel basında bugün

3 Temmuz Çarşamba gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Bizim Sakarya: Kocaali\'de Seferberlik

Kocaali Meslek Yüksek Okulu\'nun temeli 6 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00 \'de atılacak. İlçe sakinlerinin ve hayırseverlerin inşaatın yapımına destek vermesi isteniyor.

Adapostası: 4 İlçeye Destek Yok!

Tarım Bakanlığı\'nın önceki yıllarda uygulamaya koyduğu fındık üreticisi ilçelerin dışında kalan bölgelere destekleme ödenmiyor. Fındık üreticisi ülke olmadıkları için destekleme alamayan üreticiler Şemsi Bayraktar\'dan yardım istedi.

Sakarya Halk: İlçeler Renkleniyor

Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Meydan düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Meydan düzenleme çalışmalarıyla ilçeler modern bir görüntüye kavuşurken, sosyal hayata da canlılık kazandırıyor.

Sakarya Yenihaber: SAÜ Büyüyor

Sakarya Üniversitesi 2013-14 öğretim yılında 18 bin yeni öğrenci almayı hedefliyor. Toplam öğrenci sayısının yeni öğretim yılında 73 bin civarında olması bekleniyor.

Sakarya Yenigün: Davalık Otel!

Sapanca\'da depremde hasara uğradığı için yeniden yapılan ve Richmond adını alan eski Sapanca Vakıf Otel\'in yapımına yönelik iddialar üzerine, Murat Albaş tarafından açılan davanın görülmesine dün başlandı.

Yeni Sakarya: Koşa Koşa Savcılığa!

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, CHP\'li yöneticilerin AK Parti\'li belediyelerle ilgili yolsuzluk iddialarını değerlendirerek, "Başkanların dokunulmazlığı yok. Bilgisi, belgesi olan savcılığa koşsun. Yanlış yapanın arkasında durmayız" dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]