Yerel basında bugün

1 Temmuz Pazartesi gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Halk: Yine Patladı!

Geyve\'de faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıllarda da benzer kazaların meydana geldiği Venüs Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası\'nda yine patlama oldu. Fabrikanın bahçesi adeta savaş alanına dönerken, patlamanın pazar günü olması olası faciayı önledi.

Adapostası: Havai Fişek Fabrikası Bomba Gibi Patladı

Geyve\'de bulunan Venüs Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası dün meydana gelen patlama ile yerle bir oldu. Fabrika kullanılmaz hale gelirken 15 kişi yaralandı. Pazar günü nedeni ile fabrikada kimsenin çalışmıyor olması olası faciayı kıl payı önledi.

Bizim Sakarya: SEDAŞ Mühürledi Halkın Suyu Kesildi

20 bin liralık alacağını tahsil etmek için baskıya başvurdu ve 12 köyün suyunu keserek suç işledi.

Sakarya Yenihaber: Ya Pazar Olmasaydı

Geyve Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası\'nda meydana gelen patlama çok ucuz atlatıldı. Pazar olduğu için çalışma olmayan fabrikada 1 güvenlik görevlisi yaralandı.

Sakarya Yenigün: Geyve Ayağa Kalktı!

Geyve\'deki Venüs Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası dün meydana gelen patlama sonucu 15 kişi yaralanırken, fabrika adeta yok oldu. İlçe merkezinde ise birçok ev ve iş yerinin camları kırılırken, halk deprem oluyor sanıp sokağa döküldü.

Yeni Sakarya: Bu Kaçıncı Patlama?

Geyve\'deki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 15 kişi yaralandı. Aynı fabrikada daha önce de birkaç kez patlama yaşanmıştı.



10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]