Yerel basında bugün

28 Haziran Cuma gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Bizim Sakarya: "Beton\'da İkinci Dalga"

Şehri sarsan Beton Operasyonu\'nda dün sabah ikinci dalga geldi. Değişik adreslere yapılan baskınlarda 20 kişi gözaltına alındı. İlk dalgada 25 kişi tutuklanmıştı.

Sakarya Halk: "Beton Operasyonu\'nda İkinci Dalga"

Beton numune analizlerinde usulsüzlük soruşturmasının ikinci dalgasında 20 şüpheli için gözaltı kararı çıktı. Şüpheliler arasında SAÜ öğretim üyesi K.Y. Doktor Y.Ö. ve MHP eski il Başkanı H.K. de bulunuyor. Operasyon çerçevesinde Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk\'un da savcılık tarafından ifadesinin alındığı belirtiliyor.

Adapostası: "Hilti\'de İkinci Dalga"

Sakarya\'da beton numune analizlerinde usulsüzlük soruşturmasının ikinci dalgasında 20 şüpheli için gözaltı kararı çıktı. Şüphelilerden 17\'si gözaltına alınarak savcılığa sevk edildi.

Sakarya Yenihaber: "Avrupa\'ya Süt"

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, AB ülkelerine süt ihracatının açılmasıyla Sakarya\'dan toplanan sütlerin Avrupa\'ya ihraç edilmesi için çalışma başlattı.

Sakarya Yenigün: "Sağlık Daha İyi Olacak"

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri DR. Ünal Küçükyılmaz, Sakarya\'da 16 hastanenin fiziki imkanlarının yanı sıra, kadrolarıyla da halka en iyi hizmeti sunmayı çalıştığını belirterek, "Sağlıkta daha iyi olmak için çalışıyoruz" dedi.

Yeni Sakarya: "Yoğun Çaba Harcıyoruz"

Bilgilendirme toplantısı düzenleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri DR. Ünal Küçükyılmaz, hastanelerin daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmesi için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

 

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]