Yerel basında bugün

29 Mayıs Çarşamba gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Adapostası: "Her OSB\'ye Meslek Lisesi"

Türkiye\'nin sorunu işsizlik değil mesleksizlik diyen Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir çalışma hazırlığında. SATSO kalifiye elemanı için ilk adımı Kaynarca OSB\'nin temeli atılırken meslek lisesinin de temelini atarak yapmayı planlıyor.

Bizim Sakarya: "Tedbirsizlik ve Dikkatsizlik Öldürüyor"

Karadeniz\'de her yıl yaklaşık 15-20 insanımız boğularak can veriyor. Adeta her yıl tekrarlanan bu acı olaylardan ders alınmadığı gibi ne yazık ki tedbir de alınmıyor.

Sakarya Halk: "Seferler Başladı"

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk etabı Adapazarı-Arifiye arasında hayata geçirilen Şehiriçi Raylı Sistem (ADARAY) deneme seferleri başladı. Sabah 7.00 ile akşam 22.00 arasında yapılacak seferler 10 gün ücretsiz olacak.

Sakarya Yenihaber: "ADARAY Başladı"

İlk deneme seferini yapan ADARAY 2 hafta boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, "ADARAY ulaşıma rahatlık getirecek " dedi.

Sakarya Yenigün: "Yerelde Yeni Heyecan"

Önümüzdeki yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin, İl Genel Meclisi\'nin görevlerini de üstlenecek olmaları, parti içi müdahaleye renk getirecek.

Yeni Sakarya: "Mutlu Son"

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspirlioğlu ve Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, dün grup toplantısı sonrası Başbakan Erdoğan\'ın taktığı rozetle resmen AK Parti\'ye katıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]