Yerel basında bugün

28 Mayıs Salı gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Adapostası: Baraj Direnişi Sürüyor

Akyazı\'da yapılacak baraj bölgedeki köylüleri etkiliyor. Köylüler kendilerine önerilen rakamın düzeltilmesi için eylem yapmaya devam ediyor. AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik eylemcilerle görüşerek sorunlarını dinledi ve yanlarında olduğunu söyledi.

Sakarya Halk: CHP\'de Tarife Belli

2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP belediye başkan aday adaylıklarıyla ilgili fiyat tarifesini açıklarken AK Parti ve MHP ise fiyat tarifelerini henüz açıklamadı.

Bizim Sakarya: Akyazı\'nın Önü Açılıyor

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı dün Bizim Sakarya Gazetesi\'nin sabah kahvaltısına konuk oldu. Yazıcı, ilçenin geleceği adına önemli mesajlar verdi.

Sakarya Yenihaber: SEDAŞ Birinci

Sakarya kurumlar vergisi rekortmenleri listesi açıklandı. Geçen yılın birinci ve ikincileri bu yıl da değişmedi. SEDAŞ birinci Otokar ikinci oldu.

Sakarya Yenigün: Gözler Başkanlarda

MHP\'li Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspirlioğlu ile MHP\'den aylar önce istifa eden Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser\'in AK Parti\'ye transfer edilmesinin ardından, gözler geriye kalan MHP\'li 3 belde belediye başkanına çevrildi.

Yeni Sakarya: Okul Kıyafetleri Serbest Olmasın

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, okullarda kıyafetin serbest bırakılması kararından vazgeçilmesini umduklarını söyleyerek, "Vali Bey konuyla ilgili açıklama yapacak" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]