Yerel basında bugün

23 Mayıs Perşembe gününün bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Adapostası: Eğitim Kenti Hendek

Yapımına geçen yıl başlanan Meslek Yüksek Okulu\'nun büyük bölümü yıl sonuna kadar tamamlanacak. Okul hizmete girdiğinde sadece öğrencilere eğitim vermekle kalmayacak OSB\'de ki fabrikalara AR-GE desteği de verecek.

Sakarya Halk: İhaleye Çıkıyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Serdivan\'da yapılması planlanan 60 üniteli \'Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi\' ve SEAH Merkez Kampüsü yanında yapılacak olan \'200 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi\'yle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Bizim Sakarya: Keleş: CHP Oy Patlatması Yapacak

Keleş, anket sonuçlarında CHP\'nin seçmen nezdinde her geçen gün daha fazla ilgi gördüğüne şahit olduklarını dile getirirken, "CHP\'nin oy oranı MHP\'nin oy oranının önüne geçti" dedi.

Sakarya Yenihaber: Sayın Başbakan Duy Sesimizi

Kentsel dönüşüm kararı alınan Sapanca Kestanelik\'te vatandaşları dinledik. Roman vatandaşlar isyan halindeler. Romanlar seslerini Başbakan Erdoğan\'a duyurma derdindeler.

Sakarya Yenigün: \'Bir Kişinin Burnu Kanasa Vebalden Kurtulamayız\'

Rektör Prof.Dr. Muzaffer Elmas, yazarımız Cevdet Güngör ile yaptığı sohbet sırasında, " Sakarya Üniversitesi olarak deprem sonrası yaptığımız çalışmaları büyük bir sorumluluk ile sürdürüyoruz" dedi.

Yeni Sakarya: Arifiye\'ye Uyku Yok!

Hızlı tren çalışmalarının en yoğun olduğu yer olan Arifiye tren geçitinde kamyonların gece gündüz çıkardığı gürültü ve toz yüzünden ilçedeki insanlar uyku uyuyamıyor, nefes alamıyor. CHP İlçe Başkanı Kemal Örge, yetkilileri inşaat sahasında denetim yapmaya çağırdı.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]