Yerel basında bugün

25 Nisan Perşembe günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Halk : "Komşumla varım" projesi başlıyor

Sakarya Demokrasi ve Gelişim Platformu tarafından unutulmaya yüz tutmuş eski komşuluk ilişkilerinin yeniden canlandırılması için "Komşumla Varım" projesi start alıyor.

Bizim Sakarya: "Karasu\'ya müjde" !

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Otomobil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi\'nin Karasu\'ya kurulması için yeşil ışık yaktı.Proje, Karasu\'ya çok şey kazandıracak.

Adapostası: "Sözleşmelilerde kadro beklentisi"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sözleşmelilerle kadro imkanı getiren, kamuda tek statü öngören çalışmayı tamamladı. Sendikalar bazı çekincelere rağmen bakanlık çalışmasının yasalaşmasını bekliyor.

Sakarya Yenihaber: "Kimse salyangoz satmaya kalkmasın"


MHP İl Başkanı Levent Bülbül, AKP Milletvekili Ayhan Sefer Üstün\'ü Akil İnsanlar Heyeti\'nin Sakarya ziyaretiyle ilgili açıklaması nedeniyle sert bir şekilde eleştirdi.

Sakarya Yenigün: "Başkan adayıyım"

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, son kez toplanan mecliste 4 Mayıs\'taki seçimlerde yeniden başkan adayı olduğunu açıklarken,"Sizlerden tek isteğim tüm üyeleri seçimde sandığa getirin" dedi.

Yeni Sakarya: "Komşunuzu Unutmayın"


Demokrasi ve Gelişim Platformu  tarafından unutulmaya yüz tutmuş eski komşuluk ilişkilerinin yeniden canlandırılması için "Komşumla Varım" projesi başlatıldı.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]