Yerel basında bugün

24 Nisan Çarşamba günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Adapostası: "Coşkuyla Kutladık"

Dünya\'da tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Atatürk Kapalı Spor Salonu\'nda yapılan kutlamalara yüzlerce çocuk ve protokol üyeleri katıldı.

Sakarya Halk: "Geliyorlar"

Çözüm süreciyle ilgili olarak hükümet tarafından oluşturulan Marmara Bölgesi Akîl İnsanlar heyeti 2 Mayıs Perşembe günü ilimize geliyor.

Bizim Sakarya: "Teröre Taviz Vermedik"

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz çözüm sürecini değerlendirdi.

Yavuz; PKK\'nın bittiğini, eller yukarı yaptığını dile getirirken "Çözüm süreciyle PKK\'ya sadece kapı aralandı ve dışarı çıkın" denildi. Asla başka taviz verilmedi" dedi.

Sakarya Yenihaber: "Güvenmiyoruz"

Goodyear\'dan çıkarılan 21 işçi bir araya gelerek işverene işe iade davası açmak için harekete geçti. İşten çıkarılan işçiler üyesi oldukları Lastik İş Sendikası\'nın kendileriyle ilgilenmediğini söyledi.

Sakarya Yenigün: "Halka Salon Yetmedi!"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dün ilk kez Atatürk Spor Salonu\'nda büyük bir coşkuyla kutlanırken, tribünler çocuklarını izlemek isteyen anne ve babalara yetmedi.

Yeni Sakarya: "İş Bilenin Kılıç Kuşananın"

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, teşkilata dört yıllık çalışmalarını anlattı. Hendek haritası üzerinde yer alan projeleriyle farklı sunum yapan İnci\'yi katılımcılar büyük bir ilgiyle izledi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]