Yerel basında bugün

30 Mart Cumartesi günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Yenigün: "Sakaryalı Cengaver"

SEDAŞ\'ın EPDK kararına istinaden aldığını açıkladığı kayıp-kaçak (KK) bedelini bilinçli tüketici olarak açtığı davalar sonrasında almayı başaran Sakaryalı Mehmet Demir, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından \'Yılın Tüketicisi\' seçildi.

Yeni Sakarya: "Başkan Toçoğlu Kendine 10 Verdi"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel seçimlerin ardından geçen 4 yıllık sürede kendisine 10 üzerinden 10 puan verirken, "Ama asıl puanı halk verecek" dedi.

Adapostası: "Akyazı\'ya Sağlık Bilimleri Fakültesi"

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, ilçeye Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulması için SAÜ ile yürüttükleri çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı. Kurulacak fakültede fizik tedavi ve rehabilitasyon üzerine olacak ve bölgedeki kaplıca turizmine sağlığı da ekleyecek.

Sakarya Halk: "Santrale Hayır!"

Söğütlü\'de kurulması planlanan Doğalgaz Çevrim Santrali\'ne yönelik tepkiler giderek artıyor. Hafta içi yapılan bir dizi toplantının ardından bugün de saat 11.00\'da Söğütlü\'de \'Santrale Hayır\' eylemi yapılacak.
Sakarya Yenihaber: "Tren Yoluna Kaçak Dolgu"


Yenihaber objektifleri, Sapanca Mahmudiye Deresi\'nin kıyısında izinsiz olarak işletilen taş ocağından alınan dolgu malzemesinin Yüksek Hızlı Tren Projesi\'nde kullanıldığı tespit edildi.

Bizim Sakarya: "Santrale Tepki Var!

Söğütlü\'de kurulması planlanan Doğalgaz Çevrim Santrali\'ne yönelik tepkiler dinmiyor. Sivil toplum örgütleri bugün saat 11.00\'da bir araya gelecek ve tepkilerini dile getirecekler.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]