Yerel basında bugün

19 Mart Cuma günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Halk: "Yeşil Alana İmar İzni"

Erenler Belediyesi\'nden yapılan açıklamada, "Kozluk Caddesi üzerinde bulunan 2414/ada 132 nolu imar planlarında yeşil alan (park) olarak görülen araziyle ilgili, Belediye Encümenimiz tarafından geçici yapı izni verilmiştir" denildi.

Adapostası: "Amerika\'nın Detroit\'i, Türkiye\'nin Sakarya\'sı"

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan 80 Milyon Dolar\'lık Türk Traktör Fabrikası\'nın temel atma töreni için Sakarya\'ya geldi. Sakarya\'ya övgüler yağdıran Bakan Çağlayan, "Sakarya\'da otomotivi destekliyoruz. ABD\'nin Detroit\'i varsa Türkiye\'nin Sakarya\'sı var" dedi.

Bizim Sakarya: "SATSO Peşini Bırakmıyor"

Mart ayı meclis toplantısında konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul, "Otomotiv Test Merkezi\'ni almak için şehir olarak tek ses olalım" dedi ve şehri göreve çağırdı.

Sakarya Yenihaber: "Bakan\'dan Pist Fırçası"

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Çakar Otomotiv Test Pisti için ziyaret ettikleri bir bakanın kendilerini fırçaladığını öne sürdü. Çakar\'ın sözünü ettiği Bakan\'ın Nihat Ergün olduğu öğrenildi.

Yeni Sakarya: "İnşallah Gelir"

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Sakarya\'nın otomotiv üssü olmayı hak ettiğini belirterek, "Otomotiv Test Pisti yatırımı da İnşallah Sakarya\'ya gelir" dedi.

Sakarya Yenigün: "Yeni İş Kapısı"


Türk Traktör\'ün Karapürçek yolu üzerinde yapacağı Erenler Fabrikası\'nın temeli, dün Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan\'ın katılımı ile atıldı. Bakan Çağlayan, çift vardiyada bin 400 kişinin çalışacağı fabrikanın öneminin büyük olduğunu söyledi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]