Yerel basında bugün

28 Mart Perşembe günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Adapostası: "Herkes Torpil Peşinde"

TOKİ tarafından yaptırılan ve kura usulü ile satılacak olan 198 konut için başvuruda bulunanlar adeta torpil bulma yarışına girerken, siyasilerin telefonları 5 bin 806 müracaatın olduğu konutlara yönelik yardım istediklerinden susmak bilmiyor.

Sakarya Yenihaber: "Bu Şehri Yakmayın!"

Söğütlü\'ye kurulması planlanan doğalgaz santraliyle ilgili yeni yer önerileri yapılırken santralin vereceği zararlar gözardı ediliyor. Yenihaber olarak yetkililere sesleniyoruz: "Sakarya\'yı yakmayın!"

Sakarya Yenigün: "SEDAŞ\'a Tepki Yağdı!"

SEDAŞ\'ın dün Adapazarı, Erenler, Serdivan ve Arifiye ilçelerinin yerel yönetici ve muhtarlarıyla yaptığı toplantıda tepkiler dile getirilirken, arızalar için muhatap bulamamaktan yakınan muhtarlara bu kez özel telefon numaraları verildi.

Sakarya Halk: "For A Cleaner Sakarya"


"Daha Temiz Bir Sakarya İçin"

Büyükşehir Belediyesi Türkiye\'de bir ilki daha gerçekleştiriyor. Gold Standard Vakfı ile Büyükşehir Belediyesi arasında \'Sürdürülebilir Şehir Sakarya Projesi\' protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Yeni Sakarya: "SEDAŞ Yeni Bir Sayfa Açtı"

En çok şikâyet edilen kurumların başında gelen SEDAŞ, muhtarlarla bir araya geldi. Genel Müdür Bekircan, sorunların düzenleneceğine dair söz vererek, "Yeni bir sayfa açalım" dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]