Yerel basında bugün

11 Mart Pazartesi günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Sakarya Yenigün: "Skandal Formül!"

At ve eşek etinden sonra şimdi de baharatlı dönerler gündemde.

Gıdada hileli satışlara bir yenisi daha eklendi. Türkiye\'nin konuştuğu at eti skandalının ardından, şimdi de et ve tavuk dönerleri baharatla şişirilerek vatandaşa yediriliyor. İlimizde bulunan bir baharat firması, "10 kilo etten, 20 kilo köfte ve döner nasıl yapılırı" uygulamalı olarak öğretiyor.

Sakarya Halk: "Yeşil Alana İmar İzni"

Geçtiğmiz hafta manşetten duyurduğumuz "Muhtarın İsyanı" başlıklı haberde, Erenler Belediyesi\'nin Kozluk Mahallesi\'nde imar planlarında yeşil alan görünen bir araziye yapı izni verdiği ortaya çıkmış, yaşanan bu gelişmenin ardından gözler Erenler Belediyesi\'ne çevrilmişti.

Adapostası: "Santrale Karşıyız"

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün Söğütlü İlçesi\'nde kurulması düşünülen Doğalgaz Çevrim Santrali\'ne karşı olduklarını ifade ederek, "Biz söylediğimizin arkasındayız. Kurumlarında aynı yönde hassas davranmasını bekliyoruz" dedi.

Bizim Sakarya: "Değer miydi Dede?"

Tarladaki yol tartışmasında amca, yeğenini bıçaklayarak öldürdü.

Kocaali\'nin Koğutpelit Köyü\'nde 82 yaşındaki Vahit K., tartıştığı yeğeni 55 yaşındaki Ergün K.\'yi tek bıçak darbesiyle öldürdü. Tartışmanın tarla meselesinden olduğu belirtildi.

Sakarya Yenihaber: "Üstün\'ü Takmadılar"

Söğütlü\'de kurulacak olan Doğalgaz Çevrim Santrali\'nin yerinin doğru olmadığını belirtmesine rağmen AKP Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün\'ü dinleyen olmadı. Santral ÇED onayı aldı.

Yeni Sakarya: "Adayımız Toçoğlu"


Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışının sakin geçeceğini belirtti. Üstün, birçok kişinin talip olabileceğini ancak fevkalade bir durum yaşanmazsa Zeki Toçoğlu\'nun yeniden aday gösterileceğini söyledi.




11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]