Yerel basında bugün

31 Ocak Çarşamba günü bazı yerel gazete manşetleri şunlardır:

Adapostası: "2011\'de ki Teveccühü Yerel Seçimde Yakalamak İstiyoruz"

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, 120 bin üyesi ile Sakarya\'nın en büyük Sivil Toplum Örgütü olduklarını ifade ederek , \'2011 seçimlerinde yüzde 62 ile gösterilen teveccühü 2014\'te yerel seçim ve Büyükşehir Belediyesi bazında yakalamak için çalışıyoruz\' dedi.

Sakarya Halk: "Akıllara Durgunluk Veren Dolandırıcılık"

Artan telefon dolandırıcılığı olaylarından bunalan vatandaşların başı şimdi de ATM dolandırıcıları ile dertte. Akyazı, Hendek ve Pamukova olmak üzere birçok yerde vatandaşları mağdur eden şahısların geliştirdikleri farklı yöntemler bu kadarına da pes dedirtecek cinsten.

Yeni Sakarya: "66 Bin Aboneye Kötü Haber"

 Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş., ücretsiz sayaç değişimini 2014\'te başlayacağını ve o zamana kadar Sakarya\'da 66 bin sayacın ücreti alınarak değiştirileceğini açıkladı.

Bizim Sakarya: "Kral Yatırım"

Suudi Arabistan kökenli \'Merosa\' isimli bir firma Sapanca\'ya 5 yıldızlı, 600 yatak kapasiteli bir otel yapmak için harekete geçti. Vali Büyük\'ün duyurduğu otele 35 milyon lira harcanacak.

Yenihaber: "Siyasette Transfer Borsası"

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken muhalefet partileri CHP ve MHP başka partilerden isimlere çengel atmaya çalışıyor. AKP ise partilerine gelmek isteyenlere kapılarını açtı.

Yenigün: "Modern Olsa Ne Olur?"

Sakarya Ticaret Borsas\'nın Büyükşehir işbirliği ile yaptığı ve Türkiye\'nin en modern hayvan pazarı olan tesisler, \'ŞAP\' hastalığı yüzünden bir türlü besicilere hizmet veremez hale geldi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]