Yerel basında bugün

29 Ocak 2013 günü bazı yerel gazetelerde şu manşetler kullanılmıştır;

Adapostası: "Geyve\'ye Doğa Bilimleri Üniversitesi Kurulsun"

CHP Aydın Milletvekili Mehmet Lütfi Baydar TBMM\'de yaptığı konuşmada Geyve İlçesi\'ne Doğa Bilimleri Ünmiversitesi kurulmasını isteyerek AK Parti\'ye destek çağrısı yaptı.

Bizim Sakarya: "SEDAŞ Sorusu"

CHP İl Başkanı Keleş, \'Karasu Belediyesi MHP\'li olduğu için elektriği kesildi\' dedi ve şu soruyu sordu, \'ÂKP\'Lİ belediyelerin de SEDAŞ\'a borcu var. Neden onların elektriği kesilmiyor?\'

Yenihaber: "ENKA Neden Susuyor?"

ENKA santralleriyle ilgili çevreyi kirlettiği ve havayı ısıttığı iddiaları bir kez daha tekrarlandı. Ancak ENKA bu iddialara cevap vermek yerine susmayı tercih ediyor.

Yenigün: " Acil Acillik Oldu"

Sakarya Kadın DOğum ve Çocuk Hastanesi Çocuk Acil servisi, haftasonu kendisi acillik oldu. 2 doktorun bulunduğu acil servise, iki gün içinde tam tamına 673 hasta çocuk getirilince, sıra beklemekten bıkan vatandaş çileden çıktı.

Yeni Sakarya: "Rahatlatan Açıklama"

Büyükşehir Belediyesi, Çark Caddsi\'nin genişletilmesi ve kavşak düzenleme çalışmalarında hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini açıkladı.

Sakarya Halk: "Oda Seçimleri Ertelendi"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) oda seçimlerinin ertelenmesi için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı\'na başvuruda bulunmuştu. başvuru bakanlık tarafından kabul edildi ve seçimler Mayıs ayına ertelendi.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]