Yerel basında bugün

28 Ocak 2013 günü bazı yerel gazetelerde şu manşetler kullanılmıştır;

Adapostası: " Ak Partini Seçimde Hedefi En Az Yüzde 60"

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, yerel seçim öncesinde hedeflerini açıkladı. 2014 seçimlerinde yüzde 60 oy hedeflediklerini belirten Uncuoğlu, çalışmaları bu doğrultuda yaptıklarını söyledi.

Yenihaber: "Acilde 2 Saat Sıra"

Kadın DOğum ve Çocuk Hastanesi\'nin Çocuk Acil Servisi\'nde hafta sonu çocuk hastalar ve yakınları tam anlamıyla çile çekti. Doktor yetersizliği nedeniyle hastalar 2-3 saat sıra bekledi.

Yenigün: " Hedefimiz Yüzde 60"

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya\'daki 16 İlçe ve Büyükşehir belediyelerini alacaklarını belirtirken, "Şehrimizde en az yüzde 60 oy oranını yakalamak için tüm partilerimiz ile çaba sarf ediyoruz" dedi.

Yeni Sakarya: "Çark Caddesi Korku İçinde"

Çark Caddesi-Sedat Kirtetepe Caddesi kavşağında düzenleme projesini duyan esnaf şoka girdi. Askıya çıkan 1/25 binlik planda, bazı binaların yıkılması ögörülüyor.

Sakarya Halk: "AK Parti Çıtayı Yükseltti"

AK Parti İl Başkanlığı Afyon\'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Uncuoğlu değerlendirme toplantısında \'partisinin Sakarya\'da üye sayısının 120 bin rakamlarına ulaştığını, hedeflerinin ise en az yüzde 60 oy oranını yakalamak\' olduğunu ifade etti.

Bizim Sakarya: "AKP\'nin Hedefi Yüzde 60"

Afyon\'da süren Yerel-Sen\'in toplantıları sonunda konuşan AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu, \'İlk seçimlerde yüzde 60\'ı yakalamak için teşkilatlar olarak kenetlendik\' dedi. 
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]