Yerel basında bugün

25 Ocak 2013 günü bazı yerel gazetelerde şu manşetler kullanılmıştır;
 
Adapostası: "Toyota 880 İşçi Alıyor"

Toyota Türkiye tarafından mart ayında çalıştırılmak üzere 880 işçi alınacak. 2013\'te 110 bin araç üretmeye hedeflediklerini açıklayan CEO Orhan Özer, sıfır hata ile üretime devaö etmek istediklerini söyledi.

Yenihaber: "Konuşmak İçin Erken"

İsmi muhalefet partilerinin Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında geçen Demokrat Parti (GİK) Üyesi Ali Dünya, "Bayrama kadar tabloyu izlemeyi sürdüreceğim. Henüz konuşmak için erken dedi."

Yenigün: "Sağlıkta Çile Bitmeli"

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu\'nun SAğlık Bakanı olması, sağlıkta istediği hizmeti alamayan Sakaryalılar için umut oldu.

Yeni Sakarya: "Köylüye Pranga"

Kaynarca\'nın Arifağa köylüleri 14 yıldır süren kadastro davasında konulan şerh nedeniyle hiç tarım desteklemsinden yararlanmıyor.

Sakarya Halk: "Cep Telefonlarına Dikkat"

Aralarında Sakarya\'nın da bulunduğu 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda, kaçak cep telefonlarını piyasaya süren 29 kişi gözaltına alındı. Şebeke üyeleri yurtdışından yedek parça olarak getirdikleri cep telefonalrını, bir bilgisayar uzmanına klonlatarak piyasaya sürüyorlardı.

Bizim Sakarya: "Çetelere Geçit Yok"

Emniyet ve jandarmanın son üç ayda yaptığı operasyolarda, çeşitli suç örgütlerine üye olan 113 şüpheli gözlem altına alınarak hakim karşısına çıkarıldı. Bu şüphelilerden 79\'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]