Yerel basında bugün

25 Ocak 2013 günü bazı yerel gazetelerde şu manşetler kullanılmıştır;

Adapostası: "Gaffar Okkan Anıldı"

Türkiye dün hem gazeteci Uğur Mumcu\'yu hem de Diyarbakır Emniyet Müdürü iken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memurunu unutmadığını bir kez daha gösterdi. Diyarbakır\'dan Sakarya\'ya kardeşlik rüzgarı esti.

Yenihaber: "Doğalgaza Engelleme"

AGDAŞ\'la ilçe belediyeleri arasındaki sorun giderek büyüyor. Belediyelerin çıkardığı engellemeler nedeniyle AGDAŞ bina önlerine kutu koymakta bile zorlanıyor.

Yenigün: "Seçim Hazırlığı"

AK Parti Sakarya İl ve İlçe Teşkilatları, Yerelsen\'in Afyon\'da yaptığı toplantıyı fırsat bilerek, 4 gün sürrecek bir kampa girdiler. Afyon\'da ilçe teşkilatlarının, özellikle yerel seçime yönelik bilgilendirilmesi bekleniyor.

Yeni Sakarya: "Döner Payına Farklı Yorum"

Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Yenikent Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Başkaya\'nın hiç çalışmadan döner sermaye payı almasını "Bürokratik bir durum" olarak değerlendirdi.

Sakarya Halk: "Ak Parti Kampa Girdi"

Ak Parti yerel seçimler öncesi Afyon Güral Otelde kampa girdi. Milletvekilleri, İl Gnenel Meclis Başkanı, İl Başkanı, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarının katıldığı kamp 4 gün sürecek.

Bizim Sakarya:" SAÜ\'den Tam Destek"

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, \'Kentsel dönüşüm konusunda ciddi adımlar atıldığını görüyoruz. Bizi de Sakarya Üniversitesi olarak, konuya tüm desteğimizi verdiğimizi belirtmek isteriz\' dedi.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]