Yepyeni bir balık lokantası açılıyor

25 Eylül tarihinde, Serdivan’da yepyeni bir balık lokantası açılıyor...

İşte o lokantanın ismi, Serdivan Balık Evi...

Sahibinin kaleminden Serdivan Balık Evi’ni tanıyalım;
”1993 ten bugüne Katlı Pazar yerinde Reyhan Balık Lokantası ile başlayan serüvenimiz yeni yerinde, yeni ismiyle, yeni dekorasyonu ile sizlere daha kaliteli hizmet vermek için 25 Eylülde Serdivan\' da başlıyor."

Modern ve sıcak dekorasyonu, muhteşem lezzette spesiyalleriyle, klasik balık mutfağının yanı sıra misafirlerine her zaman yeni tatlar sunmayı seven bir anlayışa sahip Serdivan Balık Evi...

Eğer bir balık tutkunuysanız Serdivan Balık Evinde mevsimine göre zengin balık çeşitleri sizin içinde vazgeçilmez olacaktır. Mısır ununda çıtır çıtır hamsi tava, ızgara levrek, kiremitte alabalık, somon ızgara, istavrit, mezgit, barbun, dil balığı, palamut ızgara - tava,  çipura, çinekop, yayın ,lüfer, kalkan  menüdeki lezzetli balık örnekleri...

Sakarya\' da bir ilk ...

Tüm balık çeşitlerimiz yanında Özel Amasra Salatasını siz değerli misafirlerimize ikram ediyoruz....

Siz de burada olmanın ayrıcalık olduğunu düşünen, her gittiğinde kendisini bir gurme gibi hisseden, deniz mahsulleri ve taze balık yemeyi seven, farklı lezzetler tadacağını bilen birisi olmaya davetlisiniz.

Aile yemekleri, dost sohbetleri, iş toplantıları, doğum günleri gibi tüm yemekli organizasyonlarınızı bu sıcak ve samimi ortamdan yapmaktan keyif alacaksınız.

Hijyen konusunda da gerekli her türlü hassasiyet ve önemi gösteren müessesemiz, gıda teknikerleri tarafından denetlenen mutfağımız, siz müşterilerimize eşsiz deniz ürünlerini tattırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Sakarya'da canlı balık satışı yapan Menduh Gökalp'ın sahibi olduğu Serdivan Balık Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Adapazarı katlı pazar yerinde uzun yıllar Reyhan Balık Lokantası'nı işleten Menduh Gökalp'ın işletmeciliğini üstlendiği Serdivan Balıkevi'nin açılışına Sakarya Vali Vekili Şakir Özdikici, Vali Yardımcısı Nurettin Yücel, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, Serdivan İlçe Gıda - Tarım ve Hayvacılık Müdürü Süleyman Akyıldız, İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç.Dr.Rıfat Akbıyıklı,MHP eski Sakarya İl Başkanı Tayyip Kaba,SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Terzioğlu,İş Adamları Hanedan ve Çiftlik Izgara sahipleri Mustafa Çakar ve Şeref Dorak, Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik,ilçe protokolü ve davetliler katıldı.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan İşletme sahibi Menduh Gökalp Sakarya'da uzun yıllar balık işi ile uğraştıklarını amaçlarının Sakarya halkına sağlıklı, hijyenik, kaliteli ve uygun fiyatlarda hizmet vermek olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından Serdivan Müftüsü Ömer Yay açılış öncesinde dua yaptırdı.

Duanın ardından Vali Vekili Şakir Özdikici işletmenin bölgeye hayırlı olması ve bol kazanç getirmesi dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından Vali Vekili Şakir Özdikici, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, Serdivan İlçe Gıda - Tarım ve Hayvacılık Müdürü Süleyman Akyıldız, İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rıfat Akbıyıklı ve işletmeci Menduh Gökalp birlikte gerçekleştirdiler.

Açılışın ardından misafirlere hamsi tava, palamut ızgara, amasra salatası ve şalgam ikram edildi. Öte yandan iletmenin açılışı nedeniyle halka gün boyu balık ekmek ikramında bulunuldu.

Serdivan Arabacıalanı Mah. Şehit Mehmet Karabaşoğlu Cad. Özel Adatıp Hastanesi Yolu Üzerinde faaliyet gösterecek işletmede balık çorbası, hamsi, istavrit, mezgit, barbun, dil balığı, alabalık, palamut, çupra, levrek, somon, çinekop, yayın, lüfer ve kalkan gibi balık çeşitleri tava veya ızgara olarak satışa sunuluyor. Tatlı olarak ise kabak tatlısı, künefe, sıcak helva ve baklava yer alıyor. Balık sevmeyenler için ise kuzu pirzola, köfte ve bonfilo bulunuyor. Tüm menülerle birlikte özel olarak hazırlanan Amasra Salatası ile sınırsız çay da ikram olarak veriliyor.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]