Yenikent'e yeni yatırımlar gelecek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık ve mahalle sakinlerini misafir etti. Başkan Toçoğlu, “Yenikent Bölgemizi önemsiyor, sosyal ve kültürel hayatının daha da canlandırılması için çalışmalar yapıyoruz. Değerli muhtarımızın taleplerini değerlendireceğiz. Yenikent Bölgemize yatırımlarımız sürecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, “Yenikent Bölgemizde önemli yatırımları hayata geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bölgemizi önemsiyor, sosyal ve kültürel hayatının daha da canlandırılması için çalışmalar yapıyoruz. Değerli muhtarımızın taleplerini değerlendireceğiz. Yenikent Bölgemize yatırımlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.
Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık, ziyaretleri ile ilgili; “Karaman Mahallemizin sıkıntılarını Sayın Başkanımıza ilettik. Adapazarı Belediyemizin Karaman Mahallesi’nde hayata geçirdiği spor kompleksi ASKF tarafından yönetiliyor. Sayın Başkanımız ASKF ile görüştü. Mahallemizin gençleri Spor Kompleksini idman saatleri dışında kullanabilecek. Köyiçi’nde mevcut doğalgaz sıkıntısını başkanımıza ilettik, değerlendirilecek ve bir çalışma yapılacak. Bizleri çok güzel ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]