Yenikent'e üniversite geliyor

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Güney ile birlikte, Camili Mahallesi’nde Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun taşınacağı binada incelemelerde bulundu.

1999 yılındaki Marmara depreminin ardından iş yerleri yıkılan depremzedeler için inşa edilen iki binayı yakından inceleyen Prof. Dr. Elmas, büyük bir bölümü atıl durumda bulunan binaların tadilatının yapılarak Sakarya MYO’ya tahsis edileceğini söyledi.

13 bölüm ve 18 programda toplam 5 bin 200 öğrenciye hizmet verdiklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Güney, MYO’nun şu anki binasının artık yetersiz hale gelmeye başladığını ifade etti. 16 dönümlük arazi üzerinde bulunan iki bina sayesinde yaklaşık 14 bin 600 metrekarelik alana sahip olacaklarını kaydeden Yrd. Doç. Dr. Güney, binaların tahsisi için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini söyledi. Yrd. Doç. Dr. Güney, “Öğrencilerimizin şehir gürültüsünden uzak, daha rahat bir ortamda eğitim görmesi amacıyla, en kısa zamanda yeni binamızda eğitim öğretime devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]