Yenikent Derneği'nden AKP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Sakarya Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetimi ve İcra Kurulu; önceki gün AK Parti’yi ziyaret ederek, İl Başkanlığı’na yeni seçilen İl Başkanı Davut Terzioğlu ile Adapazarı İlçe Başkanı seçilen Mutlu Işıksu’ya, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ali Kaba ile beraberindeki Yönetici ve İcra Kurulu’ndan; Talha Yaycı, Fikri Arslan, Zeynep Güner, Fikri Tanrıöver, Yaşar Kocaosmanoğlu, Mustafa Çalık ve Yunus Özçelik ile birlikte, önceki gün Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya İl Başkanı Davut Terzioğlu ile Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu’yu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

YENİKENT’TE DESTEK

Ziyaretlerinde Yenikent ile ilgili şimdiye kadar yaptığı çalışmalar ile bundan sonra gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlatan Dernek Başkanı Ali Kaba; hedeflerinin başta Sakarya’da olmak üzere Türkiye’de söz sahibi olacak büyük bir dernek haline getirmek olduğunu söyledi.

Yenikent’in başlıca sorunlarına da değinen Başkan Ali Kaba, Yenikent halkının rahat ortamda şehirdeki gibi yaşaması için sorunların çözümlenmesi ve Yenikent’te sinema salonu, kafeterya gibi sosyal tesis yapılması ve bölgenin canlanması noktasında da destek istedi.

ÖRNEK KENT OLACAK

Kendisinin de Yenikent Bölgesi’nde (Camili) ikamet ettiğini dile getiren AK Parti’nin yeni İl Başkanı Davut Terzioğlu; bölgenin tüm sorunların çözümlenmesi için ön ayak olacağını ve vatandaşların tüm isteklerine cevap vermeye çalışacaklarını söyledi.

Sakarya Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin de üyesi olduğunu hatırlatan İl Başkanı Terzioğlu; “Derneğimiz vasıtası ve öncülüğüyle Yenikent’i hep bir birlikte canlandırarak, kalkındıracağız. Yenikent, her şeyi ile örnek yaşanılabilir, bir kent olacaktır. Bunda kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]