Yenikent Derneği'nde Görev Bölümü Yapıldı

Sakarya Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği; Karapınar Mahallesi’nde toplanarak görev bölümünü yaptı.

GÜNDEM

Toplantıda önemli gündem maddesi de ele alınarak; 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 9’uncü Yıldönümü Etkinlikleri’nin Yenikent’te yapılması için ilgili kurumlara talep götürülmesi fikri görüşüldü. Toplantıda ayrıca; Dernek Logosu tespiti için ödüllü yarışma açılması, Valilik ve diğer kurum ziyaretleri yapılması konuları görüşüldü. Yönetim Kurulu Toplantısının her 15 günde bir Pazartesi akşamları değişik mahallerde toplanarak gündemdeki konuları görüşülmesi teklifi de kabul edildi.

Toplantıda ayrıca; İcra Kurulu ile Kadın, Gençlik-Spor, Eğitim-Kültür, Tarım-Köy İşleri, Basın Yayın-Halkla İlişkiler Komisyonları ise şöyle oluştu:

İcra Kurulu; Ali Kaba (Yönetim Kurulu Başkanı), Fikri Tanrıöver (Başkan Vekili), Fikri Arslan (Başkan Yardımcısı), Kemal Özden (Başkan Yardımcısı), Fikri Çalkan (Başkan Yardımcısı), Refik Ak (Muhasip) ve Zeki Kozma (Sekreter)

Kadın Komisyonu; Canan Demircan, Zeynep Güner, Emine Batman, Mukadder Klahs ve Yurdagül Özkalan.

Spor ve Gençlik ve Komisyonu; Yunus Özçelik, Yurdagül Özkalan, Erdal Arslan, Yaşar Çeğen, Murat Akbaş ve Sezai İlkis.

Eğitim ve Kültür Komisyonu; Enis Yılmaz, Talha Yaycı, Nejat Gökkaya, , Canan Demircan, Müslüm Şengöl, Süleyman Kılıç ve Ganime Kalkan.

Çevre, Tarım ve Köy İşleri Komisyonu; Naim Şentürk, Seyfettin Koç, Mustafa Kocayılmaz, İlhan Güney, Osman Gülcüoğlu, Abbas İlkhun, Avni Kubilay, Harun Ölmez ve Şerif Nalbant.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu; Yüksel Ulaş, Levent Candan, Süleyman Levent Bayri, Şaban Turgut, Mustafa Erkaya, Yaşar Kocaosmanoğlu ve Abdullah Alıcı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]