Yenikent Derneği’nden Rize Çıkarması

Sakarya Yenikent Derneği; önceki gün Sakarya sevdalıları olan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamlarında ziyaret etti.

Yenikent Yöneticileri
Sakarya Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (SYSYKD) Başkanı Ali Kaba (İl Genel Meclis Üyesi) ile beraberindeki yöneticilerden Yunus Özçelik (Camili Mahallesi Muhtarı), Yaşar Kocaosmanoğlu (Yenikent Metro Yazıhanesi İşletmecisi) ve Levent Candan (Gazeteci) ile birlikte bir takım ziyaretler için Karadeniz’in şirin illerinden Rize’ye bir çıkarma yaptı.

Sakarya’da Görev

Yenikent Derneği Başkanı Ali Kaba’nın İl Başkanlığı döneminde Taraklı İlçesi’nin kurucu Kaymakamı olarak görev yapan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile aslen Sakaryalı olan ve bir dönem Erenler Belediye Başkanlığı yapan Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret eden dernek yöneticileri; Hacımüftüoğlu ile Yüce’ye başarıların devamını diledi.

Görev yaptıkları ve ikinci adresimiz dedikleri Sakarya’dan gelen misafirlerini sıcak bir ilgi ile karşılayarak memnuniyetlerini dile getiren Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; Yenikent Derneği Yöneticilerine yakın ilgi göstererek, ağırladı. Ziyarette, eski dost olan Yenikent Derneği Başkanı Ali Kaba ile Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun samimiyetleri ise dikkat çekti.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]