Yenigün Mahallesi seçim irtibat bürosu açıldı

Adapazarı İlçesi Yenigün Mahallesi seçim irtibat bürosu törenle açıldı. Açılışta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, konfetilerle karşılandı.

Yenigün Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti İl ve İlçe Kadın kolları ile Gençlik kolları katıldı.

Açılışta ilk konuşmayı yapan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Biz önce Allah\'a sonra size hesap veririz. 3 genel seçim 2 yerel seçim atlattık ve bizi mahcup etmediniz. Biz gerek genel merkez gerek belediye ve yerel yönetimler olarak hizmette yarıştık. Ama maalesef son günlerde birileri ayağımıza çelme çakmak istiyor. 11 yıldır eğitimden sağlığa, ulaşımdan adalete birçok yenilikler yaptık. Eğitimde kalite arttı. Bundan 10 yıl önce hastalar hastane kapılarında saatlerce beklerken bugün artık evde tedavi hizmetleri verir hale geldik. En büyük desteği de sizden aldık. 30 Mart seçimleri çok önemli. Bu seçimlerde de desteğinizi bekliyoruz. Üzerimizde oynanan oyunu sandıkta oylarımızı arttırarak gösterelim. Şunu da ifade etmek istiyorum ki, muhalefet hizmet değil laf üretiyor” dedi.

Başkan Dişli; "
Üzerimize almış olduğumuz sorumluluğun farkındayız"

İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın ardından konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Üzerimize almış olduğumuz sorumluluğun farkındayız. İnşallah bizde sizlere mahcup olmayacağız. Yenigün Mahallemizde asfaltlanacak sokağımız kalmadı. Ancak tabi ki, başka hizmetler de bekliyorsunuz. Sizden aldığımız destekle yeni hizmetlerimizi de sürdüreceğiz. Gezi olaylarında 100 milyon 17 Aralık olaylarında ise 150 milyon kaybettik. Hükümeti alt üst etmek için bir oyun oynanıyor. Biz bu oyuna gelmeyelim. Sandıkta gereken cevabı verelim” diye konuştu.

Son konuşmayı yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, “Son 11 yılda ülkede nelerin değiştiğini hep beraber görüyoruz. İnşallah daha iyileri olacak. Her şeyden önce size desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyecilik bizim işimiz. Ancak eksikler mutlaka olur. Hizmetin eksiği bitmez. Ama şükür öyle vatandaşı bezdirecek bir sıkıntımız yok. Bu şehri küçük göstermek için konuşanlar oluyor. Ne eksik diye sorduğumuzda şehrin vizyonu eksik diyorlar. Onu da buluruz inşallah” dedi.

Başkan Toçoğlu; "
Siz bizim neler yapabileceğimizi çok iyi biliyorsunuz"

Hizmetlerin vatandaşın desteği ile yapıldığını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Siz bizim neler yapabileceğimizi çok iyi biliyorsunuz. Bir yerel seçime daha gidiyoruz ama bu yerel seçimden çıktı. Güya memleket yolsuzluktan batmış. Oynanan oyunu hepimiz görüyoruz. Bu hükümet son 11 yılda 21 bin kilometrelik duble yol yaptı. İMF’ye 13 katrilyonluk borcunu ödedi. Çalışanın içeride kalan parasını ödedi. Eğitimde nereden nereye geldik. Sizin başınız öne eğilmesin. İnşallah bu seçimlerde sesimizi Başbakana Sakarya’dan daha güçlü bir sesle duyuracağız” diye konuştu.

Başkanların yaptığı konuşmalardan sonra Yenigün Mahallesi İrtibat Bürosu’nun açılış kurdelesi kesildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]