Yenigün Mahallesi bir efsanesini daha kaybetti

Adapazarı Yenigün mahallesinin “Sarı Kenan” lakaplı sevilen simalarından Kenan Akgökçe (54), Sezginler Camii’nde, çok sayıda seveninin katılımıyla öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Yorgalar Aile Mezarlığı’na defnedildi.

Sevenleri yanındaydı

Sakarya Adapazarı Yenigün Mahallesi’nin efsanesi olmuş “Sarı Kenan” lakaplı sevilen simalarından 3 çocuk babası Kenan Akgökçe (54), geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde vefat etti. “Sarı Kenan’ın ani ölümü, aile, akraba, dost ve sevenlerini derinden üzerken, evinin önünden kalabalık bir cemaat topluluğu tarafından uğurlandı. Sezginler Camii’nde, çok sayıda seveninin katılımıyla öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Yorgalar Aile Mezarlığı’na defn edilen Sarı Kenan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Mahallenin sevilen maskotuydu

Yenigün Mahallesi Muhtarı Nevzat Berber: "Sarı Kenan, sadece mahallemizin değil Sakarya’nın sevilen bir maskotuydu. Kimseye zararı olmayan, bir arkadaşımızdı. Mahallemizin sevilen ayakkabı tamircisi “Papi” lakaplı, Nazım Altınel’in trafik kazası ölümünden sonra, Sarı Kenan’ı da kaybetmemiz herkes gibi bizi de derinden üzmüştür. Geride bıraktığı ailesi olmak üzere tüm Yenigün mahallesine baş sağlığı dileriz” dedi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]