Yeni yılın ilk şampiyonları Mithatpaşa Ortaokulundan çıktı

Serdivan İlçesindeki Sakarya Spor Salonunda hafta sonunda düzenlenen ortaokullar arası masa tenisi il birinciliği müsabakalarında Mithatpaşa Ortaokulu katıldığı tüm kategorilerde adeta kupalara ambargo koyarak büyük başarı elde etti.

Küçük erkeklerde il birincisi, küçük kızlarda da il ikincisi olarak ilimizi bölge şampiyonasında temsil etme hakkı elde ettiler. 
 
Yeni yılın ilk günlerinde kazanılan bu başarıdan dolayı masa tenisi kız ve erkek takım takımlarını tebrik eden Mithatpaşa Ortaokulu Müdürü Feyzi Altun; “Kazanılan bu şampiyonluk disiplinli ve planlı çalışmanın ürünü olup, bu başarının kazanılmasında emeği geçen Beden Eğitim Öğretmenimiz Tarık Aslan’a, Antrenörümüz Semih Yenihayat’a ve desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ederim. Ayrıca başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi de canı gönülden tebrik eder, bu başarılarının bölge şampiyonasında da devam etmesini dilerim.”dedi. Masa tenisinde ilimizi bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan Mithatpaşa Ortaokulu küçük erkekler ve küçük kızlar takım oyuncuları, bölge şampiyonasında iddialı olduklarını belirterek, ilimize mutlaka dereceyle döneceklerini ifade ettiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]