Yeni Terminalin Çalışmaları Sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, yeni terminal alanında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, D-100 Karayolu ile TEM otoyolunun kesiştiği noktada Hanlı bölgesindeki eski Mısır Araştırma Merkezi'nin alanında yapımına başlanan şehirler arası otobüs terminalindeki çalışmaları yerinde inceledi.

İddialı Bir yapı Ortaya Çıkıyor 

Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aziz Duran, "Toplam 83 bin 076 metrekarelik alan üzerine inşa ettiğimiz yeni terminalimizin çalışmaları sürüyoruz. Çalışmaları 2009 yılının Mayıs ayında bitirmeyi hedefliyoruz. Mimarisiyle, tasarımıyla hem şehrin tanıtımına katkı sağlayacak hem de ihtiyaca cevap verecek iddialı bir yapı ortaya çıkıyor" dedi.

Biz İş Üretiyoruz, Hizmet Üretiyoruz

Görevi devraldıkları günden bu yana Sakarya'ya en iyi hizmetleri verebilmek için canla başla çalıştıklarını ifade eden Aziz Duran, "Sakarya'mız alt yapısı ve üst yapısıyla Türkiye'nin örnek şehirlerindir. Yollarıyla, yeşil alanlarıyla modern şehirler arasında yerimizi alıyoruz. İnşallah yarınlarımız çok daha güzel olacak. Çünkü geleceğin Türkiye'sinde Sakarya'nın yeri çok daha güzel, çok daha özel olacak. Biz iş üretiyoruz, hizmet üretiyoruz. Halka hizmet etmek bizim en büyük mutluluğumuz" diye konuştu.

Sakarya Büyük Bir Değişim İçerisine Girdi

Hizmetlerini milletten aldıkları güçle, çalışma azmi ve kararlılıkla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Duran, "Yıllar öncesinde çıktığımız bu yolda milletimiz bize güvendi ve inandı. Bizlerde milletimizin inancını boşa çıkarmama gayretiyle canla başla çalıştık. Sakarya'mız bu kararlı çalışmalarımızla büyük bir değişim içerisine girdi" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]