Yeni Terminalde Yok Yok!

Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çalışmaları denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Modern terminal bölgenin en iyi terminali olacak" dedi.

D-100 Karayolu ile TEM otoyolunun kesiştiği noktada Hanlı bölgesindeki Eski Mısır Araştırma Merkezi'nin alanında yapımına başlanan şehirlerarası ve ilçeler otobüs terminalindeki çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, AK Parti Sakarya Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte yeni terminal binasını yerinde inceledi.
Ulaşım Kalkınmanın Temel Altyapısıdır

Terminal binası hakkında bilgiler veren Başkan Aziz Duran, "Toplam 83 bin 076 metrekarelik alanında yapılacak olan terminalimizin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Her ayrıntı düşünüldü. Mimarisiyle, tasarımıyla hem şehrin tanıtımına katkı sağlayacak hem de ihtiyaca cevap verecek iddialı bir kompleks ortaya çıkacak. Yeni Terminal projesinde esas olarak bugünkü mevcut ihtiyaçlar tespit edilirken, ileride olası gelişmeler de hesaplandı. Ulaşım kalkınmanın temel altyapısıdır. Sakarya'mıza yakışacak yeni terminal binasını önümüzdeki aylarda hizmete alacağız. Hayırlı olsun" dedi.
Aziz Duran, İlimizi İlklerle Tanıştırdı

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, yeni terminalin çok önemli bir proje olduğunu belirterek, "Bu proje ilimiz açından son derece önem arz ediyor. Şehrimizin böyle bir terminale ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı gören Başkan Aziz Duran, böyle bir hizmeti Sakaryalıların ayağına getirdi. İlimiz Başkan Aziz Duran'ın yaptığı birbirinden güzel hizmetlerle ilklerle tanıştı. Sakarya'ya kazandırdığı bütün hizmetler için Başkan Aziz Duran'ı tebrik ediyor, hükümetim ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]